Hier herken jij jezelf wel in:
 • Technisch talent: Jij hebt een scherpe technische blik
 • Ervaring spreekt: Enige tijd ervaring in de automotive branche
 • Leergierigheid: Altijd open om nieuwe dingen te leren
 • Top collega: Je bent een sociale collega met een beetje humor en wanneer het druk is vind je het niet erg om het gaspedaal een beetje harder in te drukken

 

Hier word jij blij van:
 • Nette voorwaarden: Tussen €2500,- en 3500,- (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring)
 • Meer dan werk: Leuke vrijdagmiddagborrels en heerlijke bedrijfsuitjes
 • Groeikansen: Een persoonlijk opleidingsprogramma voor jouw ontwikkeling

 

Wat staat je te wachten? 

Bij Vakgarage Setz in Hoogezand wacht een team van hartelijke professionals op jou! We staan bekend als 'het vriendelijkste autobedrijf' en hebben ons ontwikkeld tot een allrounder in auto-onderhoud voor allerlei merken. Hier vind je niet alleen een baan, maar een plek waar passie voor auto's en kameraadschap samenkomen. 

Als onderdeel van een groot netwerk van ruim 340 Vakgarages bieden we een complete service en zijn we trots op onze trouwe klantenkring. Onze moderne apparatuur en voortdurende focus op kwaliteit en innovatie maken ons een topwerkplek, maar wat ons echt speciaal maakt, is de sfeer. Hier is teamwork geen cliché, maar de kern van alles wat we doen. 

Zoek je een plek waar jouw vakmanschap gewaardeerd wordt en waar je deel uitmaakt van een klein, hecht en vrolijk team? Dan is Vakgarage Setz jouw volgende bestemming. Groei met ons mee en ontwikkel je skills verder in een omgeving waar iedereen telt. 

Zo kan jouw dag eruit komen te zien:

07:45Je begint de dag met een warm welkom: een kopje koffie en een goed gesprek met collega's. In dit team is geen auto of uitdaging te gek, en dat merk je aan de energie in de lucht.
08:00 Samen met de werkplaatschef neem je de planning door. Je hebt vandaag een gevarieerd schema: van routineonderhoud aan een gezinsauto tot het oplossen van een complex elektronisch probleem in een sportwagen.
08:30 Je eerste taak is een uitgebreide servicebeurt aan een luxe SUV. Met jouw veelzijdige kennis pak je verschillende merken moeiteloos aan.
10:00Tijdens de koffiepauze deel je met collega's de laatste nieuwtjes over auto-elektrificatie en bespreek je nieuwe technologieën. Daarnaast sparren jullie samen over wat jullie nieuwe teamuitje zal gaan inhouden.
10:30Terug aan het werk met een uitdagende klus: een elektrische auto met onverklaarbare vermogensverlies. Jouw expertise in elektrische voertuigen en diagnoseapparatuur komt hier goed van pas.
12:30Tijdens de lunch wissel je ideeën uit over duurzame mobiliteit en de toekomst van de autotechniek onder het genot van een patatje, het is tenslotte vrijdag patatdag!
13:30Met jouw APK Keurmeesterdiploma voer je een aantal keuringen uit. Jouw nauwkeurigheid en oog voor detail zorgen ervoor dat elke auto veilig de weg op kan.
15:00 Je gaat aan de slag met een klassieker die een zeldzame reparatie vereist. Dit is waar jouw diepgaande kennis en vaardigheid met verschillende autotypen echt schittert.
16:30 Je rondt de dag af door de werkorders voor morgen door te nemen en alles klaar te zetten. Elke dag biedt nieuwe leer- en ontwikkelingskansen.
17:00 Je dag eindigt met een gevoel van voldoening. Je hebt bijgedragen aan de veiligheid en prestaties van diverse auto's en hebt je passie voor auto-technologie weer volop kunnen uitleven.

Dit krijg jij van ons:

Bij Vakgarage Setz beloven we je niet alleen een baan, maar een carrière waar je trots op kunt zijn. Hier is wat je kunt verwachten:

 •  Concurrerend salaris en goede voorwaarden: Tussen €2500,- en 3500,- (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring). Je start met in ieder geval een contract voor zes maanden, vaak veranderen we dit binnen korte tijd al naar een vast contract
 • Een gestructureerde werkomgeving: Een georganiseerde, prettige werksfeer met leuke collega's
 • Ruimte voor ontdekking: Wij geven je de vrijheid om zelf zaken te onderzoeken en uit te zoeken
 • Moderne tools: We werken met de nieuwste uitleesapparatuur
 • Persoonlijke groei: Een op maat gesneden opleidingsprogramma gericht op diagnose stellen, elektrische/waterstof technieken, werken aan moderne veiligheidssystemen en pass-thru centraal staan.
 • Meer dan werk: Leuke vrijdagmiddagborrels en heerlijke bedrijfsuitjes. Je krijgt van ons 37 vakantiedagen per jaar (o.b.v. een 40-urig contract) en uiteraard is er personeelskorting op onderdelen beschikbaar!

Hier herken jij jezelf wel in

Als onze nieuwe 1e Autotechnicus / Allround Vakman, herken jij jezelf wel in het volgende:

 • Universele liefde voor auto's: Geen enkel automerk is jou te gek
 • Passie voor diagnose: Je vindt het leuk om complexe problemen te diagnosticeren
 • Interesse in innovatie: Je bent geïnteresseerd in de elektrificatie van voertuigen en begrijpt het belang van duurzame mobiliteit
 • Aanvullende vaardigheden: Een APK-keurmeesterdiploma en/of E achter B rijbewijs zijn waardevolle toevoegingen (niet vereist)
 • Ervaren: Je hebt al enige jaren ervaring in de automotive branche

Kennismaking

Bij Vakgarage Setz zetten we ons in voor diversiteit in ons werk en bieden we jou de kans om te groeien en te leren in een gestructureerde en vriendelijke omgeving. Ontdek de veelzijdigheid van autotechniek met ons!

Reageren is supermakkelijk! Laat je gegevens achter en Christiaan neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.