Vacature slider 1320x400

BIJ VAKGARAGE SETZ

VACATURE 1E AUTOTECHNICUS/ ALLROUND VAKMAN IN HOOGEZAND

Bij Vakgarage Setz in Hoogezand werken enthousiaste vakmensen die samen ‘het vriendelijkste autobedrijf’ vormen. Na meer dan 30 jaar Suzuki dealer te zijn geweest, heeft zij de afgelopen 11 jaar een ontwikkeling doorgemaakt naar een prominente allround speler en Vakgarage voor alle merken auto’s. Als BOVAG en RDW erkend vakbedrijf kan je in Hoogezand terecht voor het (ver)kopen, onderhouden, repareren, leasen en huren van auto’s. Een meer dan interessante werkplek dus.

Met ruim 300 andere Vakgarages biedt Setz een full-service aanbod aan voor alle merken. Mede hierdoor zijn klanten vaak letterlijk een leven lang trouw aan het bijna 50 jaar oude autobedrijf aan de Hoofdstraat in Hoogezand. Setz heeft zelfs een 2e werkplaats aan de Rembrandtlaan in Hoogezand, waar met name bestelauto’s, campers en klassieke auto’s onder handen worden genomen.

De werkplaats is zich in de loop der jaren steeds meer gaan specialiseren in algemeen en allround auto-onderhoud. Met moderne merkspecifieke en meer generieke uitleescomputers en diagnose apparatuur weten de (trouwe) klanten van Setz snel waar ze aan toe zijn. Betrouwbaar, eerlijk, betaalbaar, vriendelijk en slagvaardig.Alleen dan zijn je klanten trouw en groei je. Vakgarage Setz groeit zelfs snel en heeft ruimte voor een extra Autotechnicus die wil (blijven) leren en ontwikkelen bij ‘het vriendelijkste autobedrijf’.

Jouw rol bij Vakgarage Setz

Je werkzaamheden zullen van grote diversiteit zijn. In ons team zijn we op zoek naar iemand die een “universeel” hart heeft. Iemand voor wie geen auto(merk) te gek is, maar ook iemand die (complexe) diagnose stellen leuk vindt. Iemand die de elektrificatie, in welke vorm dan ook, van het Nederlandse wagenpark ziet groeien en geïnteresseerd is de techniek en toepassing daarvan. Die zich realiseert dat duurzame mobiliteit onze toekomst is. Heb je ook een APK keurmeesterdiploma en/of E achter B rijbewijs dan is dat een handige aanvulling van jouw kennis als automonteur. Vanwege de huidige samenstelling van het team en de snelle groei gaat onze voorkeur uit naar een persoon die reeds enige jaren ervaring heeft in de branche.

Uiteraard kunnen we niet alleen maar wat vragen zonder ook iets te bieden te hebben. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en minimaal conform de in onze branche geldende CAO. Daarnaast bieden we je een prettige en gestructureerde werkomgeving met leuke collega’s. Ook bieden we veel ruimte om zelf zaken te ontdekken en uit te zoeken. We werken met moderne uitleesapparatuur. Omdat we niet kunnen groeien zonder te leren en naar de toekomst te kijken zullen we jou een op maat gesneden opleidingsprogramma aanbieden waarbij diagnose stellen, elektrische en/of waterstof techniek, werken aan moderne veiligheidssystemen en pass-thru centraal staan.

Interesse?

Lijkt het je wat bij ons te komen werken? We nodigen je graag uit voor een kopje koffie. Direct jouw cv inzenden kan ook, dan bellen we jou binnen 24 uur. Wil je eerst meer informatie? Bel of mail dan met Christiaan Setz (Directeur); 0598-396868 - cwsetz@autobedrijfsetz.nl.