Christiaan Setz

Eigenaar / Werkplaatsreceptionist

Als hoofdtaak heeft Christiaan de aansturing van de werkplaats, receptie en het magazijn, u zult hem bij het aanbieden van uw auto voor onderhoud en/of reparatie dan ook vaak tegenkomen.

Uiteraard kunt u voor alles wat ons bedrijf aangaat contact met hem opnemen. Ook op- of aanmerkingen omtrent deze website, onze service of onze auto’s hoort hij graag.

cwsetz@autobedrijfsetz.nl of 0598-396815

Marcel Smit

Werkplaatsreceptionist / Planner verhuur

Marcel is naast Christiaan verantwoordelijk voor de receptie in ons bedrijf, en ook een regelneef dus. Tevens is Marcel in belangrijke mate verantwoordelijk voor de planning en logistiek van ons groeiende verhuurwagenpark. Heeft u vragen over uw auto omtrent onderhoud en/of reparatie, of heeft u vragen over huurauto’s,  neem gerust contact met hem op.

msmit@autobedrijfsetz.nl of 0598-396815

Peter Schuurmans

Werkplaatschef, 1e monteur en APK keurmeester

Onze alleskunner. Als werkplaatschef moet Peter beschikken over een enorme kennis en kunde. Dat is hem zeker gelukt, al leert hij natuurlijk nog wel elke dag bij.

Door zijn enorme ervaring is er geen klus te gek voor hem, of het nou een complete motor uitbouwen of een complexe electronische storing is, uiteindelijk gaat de auto goed gerepareerd de deur weer uit.

Janine Zaaiman

Monteur in opleiding

Janine is onze jongste medewerker en monteur. Al van kinds af aan wist ze zeker dat ze automonteur wilde worden. Ze is druk aan het leren en wij ondersteunen haar daar graag bij. Wij zijn superblij met haar en hopen dat wij veel van haar en zij veel van ons kan leren!