Achtergrond afbeelding

Vakgarage
Setz

Contact

Hoofdstraat 85
9601 EB Hoogezand

Over ons

Bij Vakgarage Setz in Hoogezand werken enthousiaste vakmensen die samen ‘het vriendelijkste autobedrijf’ vormen. Na meer dan 30 jaar Suzuki dealer te zijn geweest, heeft zij de afgelopen 11 jaar een ontwikkeling doorgemaakt naar een prominente allround speler en Vakgarage voor alle merken auto’s. Als BOVAG en RDW erkend vakbedrijf kan je in Hoogezand terecht voor het (ver)kopen, onderhouden, repareren, leasen en huren van auto’s. Een meer dan interessante werkplek dus.

Met 346 andere Vakgarages biedt Setz een full-service aanbod aan voor alle merken. Mede hierdoor zijn klanten vaak letterlijk een leven lang trouw aan het bijna 50 jaar oude autobedrijf aan de Hoofdstraat in Hoogezand. Setz heeft zelfs een 2e werkplaats aan de Rembrandtlaan in Hoogezand, waar met name bestelauto’s, campers en klassieke auto’s onder handen worden genomen.

De werkplaats is zich in de loop der jaren steeds meer gaan specialiseren in algemeen en allround auto-onderhoud. Met moderne merkspecifieke en meer generieke uitleescomputers en diagnose apparatuur weten de (trouwe) klanten van Setz snel waar ze aan toe zijn. Betrouwbaar, eerlijk, betaalbaar, vriendelijk en slagvaardig. Alleen dan zijn je klanten trouw en groei je. Vakgarage Setz groeit zelfs snel en heeft ruimte voor een extra Autotechnicus die wil (blijven) leren en ontwikkelen bij ‘het vriendelijkste autobedrijf’

Onze openingstijden
altijd bereikbaar

Showroom

Werkplaats

Maandag

-

-

Dinsdag

-

-

Woensdag

-

-

Donderdag

-

-

Vrijdag

-

-

Zaterdag

-

-

Zondag

Gesloten

Gesloten

Showroom

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

Gesloten

Werkplaats

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

Gesloten

Allround
specialist