VK_Rent_header_page_1200x460_optie1 (1)

AUTO HUREN HOOGEZAND

Auto- en bedrijfswagenverhuur Hoogezand | Auto huren in Hoogezand? Dan bent u bij Vakgarage Setz aan het juiste adres, wij zijn namelijk aangesloten bij Vakgarage Rent. Wij bieden een groot aanbod te huren voertuigen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor personenwagens van verschillende klassen, maar ook voor bedrijfswagens en verhuiswagens. Wij zijn te vinden op slechts 20 autominuten rijden vanaf Groningen.

Door te kiezen voor Vakgarage Rent kiest u automatisch voor een lage prijs, uitstekend onderhouden voertuigen en voor de Vriendelijkste Autoverhuurder van Nederland. Dus of u nu een auto wilt huren om er een dagje op uit te gaan of een bedrijfswagen nodig hebt om uw buurman te helpen een klus af te ronden. Alles is eenvoudig en online te regelen met Vakgarage Rent.

AUTO HUREN IN HOOGEZAND RUIME KEUZE

Wij bieden een ruime selectie voertuigen aan. Zo kunt u onder andere kiezen voor de kleine en wendbare stadsauto, waarmee parkeren in drukke steden een makkie wordt. Wilt u liever wat meer comfort voor de langere ritten? Ga dan voor een sportieve sedan uit de middenklasse. Hiermee heeft u voldoende comfort en kunt u daadwerkelijk genieten van de langere afstanden.

BEDRIJFSWAGENS EN VERHUISWAGENS HUREN

Wij verhuren naast personenauto’s ook veelzijdige bedrijfswagens en praktische verhuiswagens. Een bedrijfswagen huren is ideaal om iets groots te vervoeren of materiaal mee te nemen voor de wat grotere klussen in Hoogezand. Er is een ruime keuze uit bedrijfswagens: een compacte bestelwagen is bijvoorbeeld uitstekend in te zetten voor het vervoeren van een nieuwe grasmaaier. Heeft u toch wat meer laadruimte en een dubbele cabine nodig om bijvoorbeeld uw beste vriend te helpen verhuizen? Met de bedrijfswagens en verhuiswagens van Vakgarage Setz loopt de verhuizing gesmeerd.

Daarnaast kunt u ook personenbusjes huren. Ideaal om te huren wanneer u een uitje heeft met vrienden of wanneer u vrienden of familie vanuit Hoogezand naar het vliegveld moet vervoeren.

HUUR DIRECT BIJ VAKGARAGE RENT

Snel en eenvoudig online een voertuig huren in Hoogezand? Kies dan voor Vakgarage Rent. Heeft u nog vragen over het huurproces of de mogelijkheden? Bel ons dan op 0598-396868. Liever mailen? Dat kan naar info@vakgaragesetz.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, zodat u volledig op de hoogte bent en met een gerust hart een auto kunt huren in Hoogezand.