Verhuurv1.jpg

Autoverhuur Setz Hoogezand

Of het nou voor een dag, week, maand of langer is, Setz Autoverhuur heeft altijd een passende oplossing voor U! Met een zeer uitgebreid wagenpark in diverse maten en soorten van auto’s tot bestelbussen kunnen wij de zakelijke klant uitstekend bedienen. En vaak al binnen een uur bij u op de stoep. Onze auto’s zijn jong, netjes en zijn altijd voorzien van airco en navigatie.

Mocht u vragen hebben over autohuur of direct een auto willen huren dan kunt u ons altijd mailen mailen, dan reageren we zo snel mogelijk. Maar u kunt natuurlijk ook altijd bellen, 0598-396868 en we helpen u snel op weg!

Setz Autoverhuur maakt deel uit van Vakgarage Setz.

Setz Hoogezand biedt eenvoudige en duidelijke oplossingen voor uw wagenpark. Huurt u bij ons zakelijk een bedrijfsauto of busje, dan bent u verzekerd van een duidelijk contract met heldere prijsafspraken.

Zorgeloos op weg met SETZ AUTOVERHUUR. Naast de service en heldere afspraken, kunt u ons altijd direct bereiken en houden wij de lijntjes kort. Wij kunnen dan snel schakelen op het gebied van eventuele wijzigende mobiliteitswensen, of het nu om een bestelbus of personenauto gaat. Door het grote aanbod in huurauto’s en busjes zult u altijd beschikken over een breed en flexibel wagenpark.

Voordelen van Setz Autoverhuur


14x15vink-vakgarage-sterke-punten.png  
Een snelle levering

14x15vink-vakgarage-sterke-punten.png  Korte lijntjes met ons als autoverhuurder

14x15vink-vakgarage-sterke-punten.png  Flexibiliteit en maatwerk

14x15vink-vakgarage-sterke-punten.png  Groot aanbod huur auto’s/busjes

Zorgeloos op weg met SETZ AUTOVERHUUR

Naast de service en heldere afspraken, kunt u ons altijd direct bereiken en houden wij de lijntjes kort.

Wij kunnen dan snel schakelen op het gebied van eventuele wijzigende mobiliteitswensen, of het nu om een bestelbus of personenauto gaat. Door het grote aanbod in huurauto’s en busjes zult u altijd beschikken over een breed en flexibel wagenpark.